UNIKT ARMBAND SKALL RÄDDA NOSHÖRNINGEN – The Perfect World Foundation

UNIKT ARMBAND SKALL RÄDDA NOSHÖRNINGEN

Caroline Kreuger Nilsson och ENGELBERT lanserar den 14 juni ett smycke för att hjälpa den utrotningshotade noshörningen. Intäkterna från armbanden skänks till den svenska organisationen The Perfect World Foundation som arbetar för att stoppa tjuvjakten på noshörningen.

–  Att tillhöra generationen som efter 60 miljoner år faktiskt utrotar noshörningen är inte ett alternativ menar Caroline tillsammans med ENGELBERT. Om inget görs omedelbart kan noshörningen vara helt utrotad inom 4-6 år.

Intäkterna från armbandet går till att stoppa tjuvjakten på noshörningen. Ragnhild Jacobsson, grundare av The Perfect World Foundation tror att armbandet kommer bidra till mer stöd för noshörningen än enbart pengar.

–  Armbandet kommer förhoppningsvis öka medvetenheten kring tjuvjakten i nya kretsar, målet är att nå fler personer som idag arbetar utanför området menar Ragnhild.

Armbandet illustrerar fotavtryck från noshörningsfötter och finns för försäljning på Nordiska Kompaniet i Göteborg mellan den 14-15 juni.

Pris vuxen: 795 kr. Pris barn: 595 kr.

ÖVRIGA INKÖPSSTÄLLEN

ENGELBERT butiken Birger Jarlsgatan 13 Stockholm och hos Jarl Sandin i Göteborg. 

www.Kreugerjewellery.com

THE PERFECT WORLD NYHETER