Marie Picasso, gör comeback under Save The Rhino-galan – ”Jag har väntat på detta i åratal” – The Perfect World Foundation

Marie Picasso, gör comeback under Save The Rhino-galan – ”Jag har väntat på detta i åratal”

Shanta Liora, tidigare känd som Marie Picasso, gör comeback på Save the Rhino Galan i Göteborg.

Marie Picasso, numera Shanta Liora, vann Idol 2007. Både under Idol och tiden efter har hon kämpat med en hjärntumör och därför inte stått på scen på fem år.

Den 18 september gör hon comeback på välgörenhetsgalan i Göteborg, med en helt ny, självskriven låt.

– Målet med mitt artisteri är att tjäna pengar för att hjälpa djur. Jag tvekar aldrig när det gäller djur. Det är mitt kall i livet!

De egna förväntningarna på uppträdandet är skyhöga, och även en viss nervositet har redan infunnit sig, då senaste uppträdandet ligger fem år bakåt i tiden.

– Med tanke på att jag varit svårt sjuk i många år, varit borta från musiken och ännu kämpar så är mina förväntningar på mig själv höga. Jag har väntat på detta i åratal. Det finns mer smärta, mörker och botten i mig än vad folk vet, och det hoppas jag kommer fram på ett bra sätt i framträdandet, säger hon.

Under kvällen kommer hon för första gången sjunga sin nya låt, ”Breathe” som hon själv har skrivit ihop med Filip Leforce. Uppträdandet är koreograferat tillsammans med Ingela Arrbrant och kommer framföras på Save the Rhino galan den 18 september på Hotell Post i Göteborg. 

– Jag vill ge människorna som kommer dit och stöttar djuren en stark upplevelse. Jag hoppas även att galan blir både känslomässigt stark men även med hoppfull. Jag har länge undrat varför inga djurgalor görs i Sverige. Jag är glad att steget nu är taget! 

 

THE PERFECT WORLD NYHETER