Göteborgsparet ska åka Tuk Tuk i Indien med prins Charles – The Perfect World Foundation

Göteborgsparet ska åka Tuk Tuk i Indien med prins Charles

Nu ska Hollywood-kändisar, Prins Charles och The Perfect World´s grundare, Ranghild och Lars rädda den Asiatiska elefanten.

Den Asiatiska elefanten är hotad. Nu ska Prins Charles, Goldie Hawn, Susan Sarandon, Camilla Parker Bowles och makarna från Göteborg, Ragnhild och Lars Jacobsson rädda dem genom ett insamlings-event i Indien.

Paret Jacobsson har länge jobbat för att ge djur ett bättre liv och driver en idieell orgnanisation som heter The Perfect World Foundation. Deras passion för djur har fört dem samman med Prins Charles.

I November planeras ett lopp i Indien där The Perfect World´s grudnare, tillsammans med prinsen och Hollywood-kändisarna ska åka 50mil i en Tuk Tuk för att samla in pengar till den Asiatiska elefanten. Målet är att samla in 1 milj pund, det vill säga ca 12, 8 milj svenska kronor.

Göteborgarna är nyss hemkomna från ett besök hemma hos Prins Charles i London där de fått information om vad som vänta skall. Tuk Tuk-racet i Indien kallas “Travels to my Elephant” anordnas av organisationen The Elephant Family som drivs av prins Charles och Camilla Parker Bowles. Syftet är att skapa uppmärksamhet och samla in pengar till den hotade Asiatiska elefanten.  

 

THE PERFECT WORLD NYHETER