AVICII gör en ny insats för att rädda noshörningen – The Perfect World Foundation

AVICII gör en ny insats för att rädda noshörningen

Avicii samarbetar med The Perfect World Foundation i kampen mot tjuvjakten. Den ideella organisationen har tagit fram ett armband, ”Save the Rhino-armbandet” som nu stöds av Avicii. Intäkterna från armbandet går till utvalda noshörningsprojekt som arbetar för att rädda noshörningen på plats i Afrika. 

Tim Bergling, mer känd som Avicii, valde redan i fjol att stödja The Perfect World´ Foundations arbete med att rädda noshörningarna. Han skapade då en exklusiv mix av sin låt ”Lay me down”, som går att lyssna på i mobilspelet ”Save a Rhino”.

Nu gör Avicii en ny insatts för noshörningarna genom att stödja ”Save the Rhino-armbandet”. Syftet med samarbetet är att öka medvetenheten kring tjuvjakten på noshörningar samt att samla in pengar till djuren via försäljning av armbandet. 

– Noshörningen kan vara utrotad redan inom 5 år och vi behöver hjälp för att stoppa detta. Vi är otroligt tacksamma för att en världsstjärna som Avicii hjälper oss i kampen mot tjuvjakten, säger Daniel Wilke på The Perfect World Foundation.

Armbandet är tillverkat av miljövänlig kokosnöt och finns att köpa i The Perfect World´s webshop.

 

THE PERFECT WORLD NYHETER