Stöd- & Vänföretag – The Perfect World Foundation

Vänföretag GULD – som stöttat oss med en gåva på 50 000 kronor i år

Maria Nila
Vi är inte det vanliga hårvårdsmärket. Våra produkter 100% vegan och grymhetsfria är utvecklade av kärlek till
djur, eftersom de inte borde ingå i hårvårdsprodukter. Genom att tillhandahålla vegansk skönhet av hög kvalitet
gör vi det enkelt för alla att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld.

By Billgren
Idén till by BILLGREN grundades med en ambition om att ge världen herraccessoarer – med en prislapp som
passar de flesta plånböcker. Vi levererar tidlösa accessoarer och ett gediget hantverk med ett fantastiskt värde
för pengarna

Olsson & Co
2007 grundades Olsson & Co och därmed också en ny bransch. Tack vare vår samlade erfarenhet och
kunskap om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder kan vi erbjuda våra kunder en och samma
leverantör, trots att vi verkar inom flera olika områden.

.

 

 

Samsonite
Alltsedan Samsonite grundades 1910 har vi tillverkat väskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta resenärernas behov över hela världen. Samsonite är ledande inom väskbranschen när det gäller användning av nya material, skapandet av ikoniska designs och förbättra komforten kontinuerligt. Samsonites nya globala strategi går under namnet ”Our responsible journey”.

Chantecaille
Chantecaille sätter en lyxig standard i världen av modern, botanisk hudvård och kosmetika. Vår besatthet av blommor och deras fantastiska naturliga förmågor att läka och arbeta i harmoni med kroppen är kärnan i vår passion för hudvård.

Dynamic Group
Dynamic Group är ett privatägt holding- och investeringsbolag med säte i Göteborg. Företaget är specialiserat på aktivt ägande och portföljinvesteringar. Det aktiva ägandet är nyckelfokus med inriktning mot gröna investeringar.

Orrefors
Orrefors producerar sedan 1898 bruksglas och konstglas i kristall. På glasbruket i Småland arbetar Orrefors skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker.

 

 

Carlsson Norén Asset Management är en svensk AIF-förvaltare som erbjuder fondförvaltning genom AIF-fonderna Macro Fund och Yield Opportunity samt kundanpassad diskretionär förvaltning. Finansinspektionen beviljade fondbolaget tillstånd att bedriva fondverksamhet den 7 december 2007 samt tillstånd som AIF-förvaltare den 18 september 2014.

Malmöns Marina
Malmöns Marina är auktoriserad återförsäljare av Storebro, Nimbus, Cooper-yacht samt Ferrettigruppen. Genom Marinan erbjuder vi även vinterförvaring i en stor uppvärmd båthall, samt har en sjömack, gästhamn och en förstklassig restaurang.

 

ADIs uppdrag är att leverera “skönhet” i vid och modern mening. Under tjugo års erfarenhet har vi lyckats i Italien med extraordinära hårvårdsmärken som Alterna Haircare, Olaplex och Tangle Teezer. Men forskningen slutar inte och vi vill erbjuda kunderna samtida och innovativa produkter: detta är till exempel fallet med det svenska vegan, grymhet och varumärket utan påverkan Maria Nila, i ADIs portfölj sedan 2019.

 

Würth Elektronik är en tillverkare av elektronik och elektromekaniska komponenter för elektronik industrin. Würth Elektronik är en del av Würth Group som är ledande leverantör för infästnings material. Würth Elektronik jobbar med ett motto ”More Than You Expect”, vilket innebär en mycket hög servicegrad i form av gratis prover, alla produkter på lager och ingen minorder kvantitet mm. Würth Elektronik har tagit ett beslut om att inte köpa in några fler materiella julklappar till vår kunder. Vi kommer istället medverka till att få en mer hållbar värld och vi har då valt att stödja med The Perfect World Foundation.

 

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar Group, ett av norra Europas ledande Sourcing- & Services-företag. Solar erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, främst inom el, värme, VVS och ventilationsteknik. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar.

 

Möbelmästarna
Möbelmästarna består idag av ett drygt 20-tal butiker spridda över hela Sverige. Möbelmästarna grundades för drygt 35 år sedan, närmare bestämt 1986. Möbelmästarna erbjuder dig ett brett sortiment för hela hemmet, alltifrån den lilla kroken i hallen, till sovrummets sköna säng. Möbelmästarna väljer att arbeta med leverantörer som kan redovisa spårbarhet i produktionen. Ambitionen är att ligga i framkant när det kommer till miljöarbete och hållbarhet.

 

Alstra
I vår värld finns ingen plats för fossiler. Vi på Alstra vill få fler svenska hushåll, lantbruk, bostadsrättsföreningar och företag att agera nu och alstra energi från solen på bästa hållbara sätt. Solceller är ett sätt att göra en ärlig insats i klimatkampen. Det finns fler! Hållbarheten är drivkraften och vi på Alstra har lång erfarenhet av solcellsanläggningar och vår mission är att få fler att överge fossilerna och använda ren solenergi.

Vänföretag SILVER – som stöttat oss med en gåva på 25 000 kronor i år

Lernberger stafsing

Vänföretag BRONS – som stöttat oss med en gåva på 5 000 kronor i år

Wakaku
Tour Pacific
CSR Västsverige
SELLA CONCEPT

Mishi Mino Swimwear
Yuhme
PwC
Volontärresor

Webbhuset

Borga Plåt AB
Amarula
Dalarnas Stormarknad AB
Experience Transylvania
Pellianni AB
ADON
InfoTech